Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars
Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars

Over
Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is dé marktleider op het gebied van hoogwaardige cosmetische behandelingen. We specialiseren ons in het aanpakken van diverse huidproblemen, waaronder acne, couperose, rimpels, pigmentvlekken, striae en littekens. Daarnaast bieden we doeltreffende behandelingen voor ongewenste haargroei. Onze professionele huidtherapeuten zijn werkzaam op meer dan 200 locaties door heel Nederland.
Net als het Ministerie van Volksgezondheid hechten wij enorm veel waarde aan het waarborgen van de kwaliteit van onze behandelingen. Daarom worden al onze procedures uitgevoerd door hooggekwalificeerde paramedische specialisten die geregistreerd zijn volgens de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34).

Cosmetique Totale Group

De Cosmetique Totale Group heeft 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast komen onze huidtherapeuten op >400 ambulante behandellocaties. Daarnaast behoort City Clinics sinds 1 mei tot de Cosmetique Totale Group, en hier zijn we trots op! Met deze overname breiden wij ons team uit met meer dan 60 artsen en kunnen wij op 27 locaties hoogwaardige behandelingen aanbieden op het gebied van injectables, botox en fillers.

Gecertificeerde huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten hebben stuk voor stuk hun opleiding in HBO Huidtherapie succesvol afgerond, inclusief een uitgebreid onderzoek. Bovendien zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Om ervoor te zorgen dat we met de meest bekwame huidtherapeuten van Nederland werken, ondergaan onze experts regelmatig maandelijkse trainingen, verzorgd door deskundigen zowel uit eigen land als uit het buitenland. Dankzij onze expertise worden we van harte aanbevolen door diverse huisartsen, specialisten en zorgverzekeraars.
Veiligheid en doeltreffendheid staan bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om onze klanten enkel het allerbeste te bieden. Daarom maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige medische apparatuur en zorgvuldig geteste producten. Al onze lasers zijn gecertificeerd volgens de CE- en FDA-normen, zowel voor de apparatuur als voor de behandelingen zelf.

Gratis & Vrijblijvend consult

Neem afscheid van huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!
Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zullen we ook onderzoeken of je in aanmerking komt voor een vergoeding, aangezien we met alle erkende zorgverzekeraars samenwerken.
Boek jouw gratis consult
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-Totale.nl