Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars
Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars

Definitief ontharen mannen

Een tip top lichaam als je op zondagochtend wakker wordt naast een mooie vrouw en je badjas aantrekt. Ideaal. Het definitief ontharen mannen wordt alleen maar populairder.Lees alles over het definitief ontharen. Wat zijn precies alle voordelen en waar moet je allemaal op letten als je als man laat ontharen.

Waarom laten mannen zich ontharen

In tegenstelling tot de oertijd – waar beharing juist bescherming betekende – willen we nu als man het liefst zo snel en zo veel mogelijk van onze haargroei af. Een haarloze borst en rug is het meest populair, maar ook het ontharen van oksels, liezen, schaamstreek, billen en benen komt voor. Een gladde, haarvrije huid is tenslotte veel mooier en voelt hygiënischer.

Waar komt definitief ontharen bij mannen vandaan? Gespierde en getrainde mannen ontharen hun lichaam vooral om het te showen. De haren in de baard en schaamstreek worden weggehaald om rode bultjes en huidirritaties te voorkomen. Maar ook de “gewone” man voelt zich veel prettiger zonder wilde haardos op zijn bovenlichaam.

Definitief ontharen voor mannen

Veel mannen voelen zich prettiger zonder een wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van mannen op de buik en het weg laseren van rughaar zijn daarom veelvoorkomende behandelingen. Ook is er veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Sommige mannen hebben veel last van ingegroeide haren en ontstekingen. Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan helaas veel in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt. Het laser ontharen is dan de perfectie oplossing!

Ontharen

Laser ontharen is gemakelijk!

Als je definitief verlost bent van ongewenste haargroei hoef je nooit meer te vragen of iemand anders je rug haar wilt weg halen. Zeg vaarwel tegen het dagelijkse scheerritueel. Slaap gewoon elke ochtend een kwartiertje langer uit! Kijk voortaan naar een gladde, aantrekkelijke huid. Een huid zonder rode bultjes of scheerirritaties en gooi direct al die overbodige scheerspullen de deur uit.

Verschillende redenen voor definitief ontharen mannen

Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Bijvoorbeeld haarnestcyste of sinus pilonidalis en haarzakontstekingen of hidradenitis suppurativa? Dan kan het zijn dat je huisarts of dermatoloog je doorstuurt naar een professioneel laser instituut zoals Cosmetique Totale. Laser ontharen is in veel gevallen de beste oplossing. Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan vooral in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

Zit je in deze situatie? Dan is het extra belangrijk om je behandeling uit te laten voeren door een huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerde volgens wet BIG,artikel 34). Boek nu direct een gratis eerste consult voor het ontharen. Dit wordt gedaan door een huidtherapeut bij jou in de buurt!

Hoe werkt laser ontharen bij mannen?

Om de vaak dikkere, stuggere en dieper liggende mannen haren goed te behandelen is een sterke laser nodig. Kies voor de hoogwaardige ND: Yag laser, Alexandrite laser, diodelaser of Elos methode waarmee alle mannelijke haartypen en haarkleuren behandeld kunnen worden. Wil je een definitief resultaat? Laat dan thuisapparaten zeker links liggen. Het allerbelangrijkste voor zowel een laserbehandeling bij mannen als bij vrouwen is dat het gedaan wordt door een professional zoals een huidtherapeut, geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34.

Gratis & Vrijblijvend consult

Neem afscheid van huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!
Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zullen we ook onderzoeken of je in aanmerking komt voor een vergoeding, aangezien we met alle erkende zorgverzekeraars samenwerken.
Boek jouw gratis consult
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-Totale.nl