Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars
Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars

Laser ontharen met Alexandrite laser

Definitief ontharen met de Alexandrite laser is de beste methode voor het ontharen van een lichte huid. Dus als u last heeft van overbeharing op uw lichte huid, dan is laserontharing met de krachtige Alexandrite laser perfect voor u! In no-time bent u verlost van uw vervelende haargroei.

Hoe werkt het ontharen met een Alexandrite laser?

De Alexandrite laser is een erg krachtige ontharingslaser met een kortere golflengte (755 nm) dan een standaard diodelaser. Hierdoor is de Alexandrite laser niet alleen geschikt voor het verwijderen van donkere haren maar ook voor het verwijderen van fijne en licht-gepigmenteerde haren.

Voordat we gaan starten met de behandeling zal de huidtherapeut uw huid en haren bekijken. Vervolgens kan de huidtherapeut u vertellen of de Alexandrite laser de beste methode voor u is om veilig en effectief uw haren te verwijderen. Ook kan zij u vertellen wat de kosten daarvan zijn. Als we met de behandeling gaan starten dan gaan we het te behandelen gebied aftekenen met een witte potlood. Zodra we gaan starten met het laseren zullen we de huid koelen met een fijne koude lucht. De haren zullen de energie absorberen, waarna deze energie zich binnenin het haarzakje omzet naar warmte. Door deze warmte gaan de haarzakjes kapot. Uit deze haarzakjes zullen nooit meer nieuwe haren groeien. Het resultaat is al snel na de behandeling zichtbaar.

Is het ontharen pijnlijk?

Het definitief ontharen met de Alexandrite laser kan 100% pijnloos worden uitgevoerd. Doordat we dit samen doen met een koude koeling en de slide methode, kunnen we op een pijnloze manieren uw ongewenste haren te laten verwijderen.In sommige gevallen is het nodig om wat hoger te behandelen met meer energie. Hierdoor zal er sneller resultaat zichtbaar zijn. De behandeling zal dan aanvoelen als een elastiekje dat op uw huid schiet.

Wat zijn de kosten voor het ontharen met een Alexandrite laser?

Voor het laser ontharen kiezen wij voor kwaliteit. Daarom maken wij gebruik van de sterke Alexandrite laserbehandeling. Bij Cosmetique Totale altijd uitgevoerd door een ervaren, kwaliteit geregistreerde huidtherapeut. Definitief ontharen op lichaam en gezicht kan al vanaf 50 euro per behandeling. Ontharingsbehandelingen in het gelaat worden uit het aanvullende pakket door zorgverzekeraars vergoed. Onze huidtherapeuten vertellen u hier graag meer over of zoeken voor u uit op hoeveel vergoeding u recht heeft.

Gratis & Vrijblijvend consult

Neem afscheid van huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!
Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zullen we ook onderzoeken of je in aanmerking komt voor een vergoeding, aangezien we met alle erkende zorgverzekeraars samenwerken.
Boek jouw gratis consult
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-Totale.nl