Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars
Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars

Ontharen bikinilijn of schaamstreek

Het definitief verlost zijn van haargroei op de bikinilijn of schaamstreek is ontzettend handig en gemakkelijk. Nooit meer scheren, waxen of epileren en nooit meer opvallende haartjes vergeten als je wilt zwemmen. Nooit meer zwarte stoppels of een rode geïrriteerde huid. Een laser of ipl behandeling is de oplossing voor ontharen bikinilijn, maar hoe werkt dat allemaal precies? Wat moet ik er allemaal over weten?

Wat is de beste methode voor het definitief ontharen van de bikinilijn?

Er bestaan verschillende technieken op de markt voor het definitief ontharen van de bikinilijn. Het is bijvoorbeeld met een Elos of Alexandrite laser zelfs mogelijk om lichte blonde, rode en grijze haren op de bikinilijn te behandelen. Daarnaast werken wij ook met de Elos of Nd:Yag laser om de donkere huid veilig en effectief te kunnen ontharen.

Wie komt er in aanmerking voor een ontharen bikinilijn met de ELOS?

Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor het verwijderen van overbeharing. Bij Cosmetique Totale maakt het niet uit welke huidskleur of haarkleur je hebt, de verschillende ontharingslasers werken effectief en definitief tegen ongewenste haargroei! Naast het definitief ontharen van de bikinilijn, is het ook mogelijk om de string lijn of gehele schaamstreek haar vrij te krijgen.

Hoe werkt de Elos techniek bij ongewenste haargroei van de bikinilijn?

Tijdens de behandeling worden er lichtflitsen gegeven op de plekken waar je de ongewenste haren weg wilt hebben. De haarzakjes worden hiermee verhit en vernietigd. Na elke behandeling blijven er steeds meer haren weg. Na een paar behandelingen ben je definitief verlost van de haargroei op je bikinilijn. Hierdoor hoef je nooit meer te scheren, epileren of waxen.

Hoe veilig is het laseren van de bikinilijn of schaamstreek?

Bij Cosmetique Totale word je altijd geholpen door een ervaren, hbo-geschoolde huidtherapeut. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in lasertherapie en ontharen met de beste lasers. Tevens zijn alle huidtherapeuten aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. (Huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34).De hoogwaardige Elos apparatuur is medische gekeurd, FDA en CE. Een veilige en effectieve ontharingsbehandeling is inmiddels al mogelijk op meer dan 200 locaties door heel Nederland.

laser behandeling
Wat zijn de kosten voor het laseren van de bikinilijn of schaamstreek?

De kosten van het ontharen op de bikinilijn zijn gerelateerd aan het te behandelen gebied. Sommige mensen kiezen ervoor om alleen het randje buiten het bikinibroekje weg te halen. Anderen kiezen liever voor het ontharen van de stringlijn zodat er slechts een streepje haar overblijft. Uiteraard is het ook mogelijk om alle haren op de gehele schaamstreek te verwijderen. Ook mannen laten steeds vaker hun schaamstreek ontharen. Definitief ontharen van de bikinilijn met de veilige Elos behandeling wordt uitgevoerd door een professionele huidtherapeut. Dit kan al vanaf €85,- op meer dan 200 locaties in Nederland.Profiteer nog eens van 20% extra korting als je ook graag definitief verlost wilt zijn van de haargroei in de oksels. Bekijk hier de prijslijst laserontharen.

Gratis & Vrijblijvend consult

Neem afscheid van huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!
Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zullen we ook onderzoeken of je in aanmerking komt voor een vergoeding, aangezien we met alle erkende zorgverzekeraars samenwerken.
Boek jouw gratis consult
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-Totale.nl