Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars
Vertrouwde omgeving
70 eigen klinieken
HBO huidtherapeuten
Erkend door zorgverzekeraars

Definitief ontharen met Diode laser van ELOS.

De Diode Laser van Elos is uniek in zijn soort. Van laser is bekend dat zij krachtig werken en snel resultaat geven. De Diode Laser van Elos combineert deze de techniek waarmee Elos bekend is geworden. Dit is de wetenschappelijk effectief bewezen radiofrequente techniek. Doordat Elos werkt met twee energiebronnen zijn de behandelingen niet alleen veiliger maar ook effectiever dan traditionele lasers. Traditionele lasers zoals de Light Sheer, Soprano of ND YAG Laser zijn daarom niet vergelijkbaar met Elos.

Hoe werkt het ontharen met een laser?

Diode technieken werken op basis van 810 nm en hebben goed resultaat op donkere haren. Het voordeel van radiofrequentie is dat ook blonde haren en grijze haren behandeld kunnen worden. De haren absorberen de diode laserenergie en radiofrequente energie. vervolgens vernietigt de warmte de groeicellen van de haartjes. Het gevolg, een zachte, gladde huid. Een bijkomend voordeel is dat met de Elos Diode lasertechniek grote gebieden relatief snel behandeld kunnen worden.

Is de ELOS-Diode laser veilig?

Van alle ontharingstechnieken is de Diode Laser een van de meest geadviseerde technieken. Ook voor de donkere huid. Omdat de radiofrequentie heel veilig is voor de donkere huid, is de Elos een zeer geschikte keuze. Daarnaast zorgt de combinatie Diode Laser en radiofrequentie voor een effectieve verhitting van de haarzakjes. Hierdoor is er minder kans op complicaties. De Elos Diode Laser bezit het strenge FDA-keurmerk.

ELOS behandeling

Wie mag mij behandelen met een Elos Diode Laser?

Iedereen mag u behandelen met een ontharingslaser. Bij Cosmetique Totale kiezen we voor veiligheid en kwaliteit. Het gaat namelijk wel om uw huid! U wordt bij ons gegarandeerd behandeld door een erkend. Deze is gespecialiseerd in de professionele Elos Diode-methode. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH en bij het kwaliteitsregister paramedici.

Hoe snel ben ik van mijn haren af?

Na elke behandeling groeien er minder haren terug. De haren die terugkomen zijn lichter, dunner en groeien langzamer. Haren groeien in verschillende fasen en er zijn daarom altijd meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld bent u in 6 tot 8 behandelingen van uw haren af.

Laser ontharen in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed

Het laser ontharen in het gelaat wordt in de meeste gevallen door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Deze vergoeding geldt alleen voor vrouwen. Het ontharen gedurende een transgender traject zal in de meeste gevallen worden vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar per jaar verschillen en zijn polis afhankelijk. Goed om te weten is dat Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars en u wordt altijd geholpen door een HBO huidtherapeut (lid NVH).

“Vragen over vergoedingen? Onze huidtherapeuten helpen u telefonisch of tijdens het intakegesprek graag verder.
Bel naar 085 902 20 80”

Gratis & Vrijblijvend consult

Neem afscheid van huidproblemen en verwelkom de beste versie van jezelf!
Als nieuwe klant willen we je graag uitnodigen voor een kosteloos en vrijblijvend consult ter waarde van € 45,-. Tijdens deze afspraak zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandeladvies opstellen. Op deze manier krijg je helderheid over welke behandeling het beste bij jouw huid past, evenals het aantal benodigde behandelingen en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zullen we ook onderzoeken of je in aanmerking komt voor een vergoeding, aangezien we met alle erkende zorgverzekeraars samenwerken.
Boek jouw gratis consult
Disclaimer
© 2023 Cosmetique-Totale.nl